Boligalarm på hytta er ikke like vanlig som i hjemmet, men kan faktisk være ganske lurt. Om du tenker over det så skjønner du kanskje raskt hvorfor? Fritidsboligen står i større grad tom gjennom året og i dag har man stadig hytter av høyere verdi med TV, stereoanlegg og mer. En god alarm kan også gjøre hytta mer fristende å dra til gjennom å ha ekstra funksjoner. Istedenfor å møte til en kald hytte som tar tid å varme opp, kan du justere varmen gjennom app-en på mobilen før du kommer frem. Da vil hytta være god og varm når dere ankommer og man kan nytte hyttelivet fra første stund.

Full kontroll fra byen

Hvor omfattende boligalarm du ønsker er helt opp til deg, men ha i bakhodet at hytta står mye tom. Dette gjør at det kan være både attraktivt og enkelt for tyver å bryte seg inn for å hente verdisaker som playstation, TV og annet som er liggende. Den beste beskyttelsen får du gjennom en boligalarm som er tilknyttet en vaktsentral og med kameraer. I tillegg kan du ha tilleggsfunksjoner der du kan justere lysene rett fra mobilen. Du kan med andre ord gi et inntrykk av at noen er på hytta mens du er hjemme.  Samtidig vil innbruddstyvene se at hytta er merket med boligalarm og videoovervåking, noe som minsker attraktiviteten til din fritidsbolig.

Sjekk flere alarmselskap

Har du allerede boligalarm kan du sjekke med ditt alarmselskap om de har gode priser på alarmer til fritidsboliger. Om tilbudet ikke står i stil med dine behov og forventninger til pris kan du sammenligne med andre alarmselskaper på Tjenestetorget der du vil få tilbud på boligalarmer fra flere alarmselskaper.