Er du på jakt etter beste boligalarm i 2018? Vi kan hjelpe deg å finne den riktige og den beste boligalarmen for akkurat din bolig, og det til den beste prisen.

Blant alle boligalarmene på markedet vil det være flere faktorer som påvirker hvilken boligalarm som er riktig for deg og hva som passer best i din bolig. Det er derfor viktig at du kartlegger dine behov og finner en boligalarm som gjør at hele boligen er sikret.

Faktorer

Det er flere ting å tenke på når du skal skaffe deg en boligalarm, og prisen spiller naturligvis en rolle. Likevel bør du ikke utelukkende velge basert på pris, for sikkerheten skal vektlegges mer. For å være trygg med boligalarm er det viktig at kundeservicen i alarmselskapet er bra. Tenk derfor på hvordan de behandler deg som kunde når du kontakter dem. Prøver de å selge inn en boligalarm eller lytter de til dine behov?

Videre skal produktene tilfredsstille dine behov, så her er det viktig at du fremmer dine ønsker til alarmselskapet slik at du får akkurat det du trenger. Dersom de prøver å selge alternative løsninger bør du få en god begrunnelse for hvorfor disse vil passe din bolig bedre.

Leteprosessen kan gjøre mindre tidkrevende ved at du legger ut boligalarm på anbud. Da vil flere alarmselskaper ta kontakt med deg for å gi deg sitt tilbud, og du kan raskt sammenligne ulike produktpakker og priser. Få gjerne noen av de alarmselskapene med best tilbud til å komme på en befaring hos deg. Slik vil de kunne finne ut nøyaktig hva du har behov for og deretter gi det et slutt-tilbud og pris. Da er det bare for deg å velge det selskapet du har fått best forhold til, med best boligalarm til din bolig og den beste prisen.

Spar penger på forsikringer

Husk at du kan spare penger på forsikringer etter at du har skaffet deg en tilstrekkelig god boligalarm og brannalarm. Grunnen til at du får lavere risikopremie på boligforsikringer er fordi forsikringsselskapene er ute etter å ha kunder som har lav risiko for dem, og en god boligalarm minsker risikoen for brann og innbrudd. Anskaffelse av boligalarm kan derfor ses på som en investering av flere grunner.