Er du klar over at du kan fjernstyre boligen din med en boligalarm? Det går faktisk an og her vil du få vite hvordan du kan fjernstyre din bolig.

Alle er vel glad i å reise, kanskje særlig oss nordmenn som gjerne drar en langhelg på hytta støtt og stadig. Selv om det kun er snakk om en helg vil boligen stå tom den tiden man er borte, noe som gjør boligen sårbar og der ting kan skje som man ikke har kontroll over når man ikke er hjemme. Dersom du har riktig boligalarm slipper du å tenke på dette, for da kan du faktisk ha full kontroll over boligen selv når du ikke er hjemme.

Kontroll med mobilen

Gjennom mobilen kan man i dag overvåke boligen sin gjennom en god boligalarm som er tilkoblet en sentral og har de riktige systemene. Her gjelder det å plassere kamera strategisk i hjemmet for å få best utbytte av funksjonene. Om du ønsker å fjernstyre boligen din gjennom boligalarm er det viktig at du sjekker at dette er mulig før du kjøper boligalarm. Selv om stadig flere alarmselskap tilbyr dette i dag gjennom ulike pakkeløsninger eller tilleggsutstyr, gjør ikke alle det.

Juster varme og sett på lyset

Med den riktige boligalarmen kan du justere både varme og slå av og på lys rett fra mobilen. Du kan med andre ord slå av lys du glemte i farten på vei ut og sikre at boligen er god og varm til du kommer hjem fra jobb eller reise. Alt kan stå klart når du kommer inn døra med bare noen få trykk på skjermen. Dette kan du styre hvor enn du er i verden, altså er det like nyttig i en hektisk hverdag som på ferie. I tillegg kan du ta av og på forskjellige lys i boligen mens du er borte, noe som gjør at det ser ut som at noen faktisk er hjemme. Da er du enda sikrere på at ingen tyver prøver å ta seg inn i din bolig mens du koser deg på ferie.