Kontakt oss

Har du spørsmål du ikke finner svar på gjennom vår side, kan du ta kontakt med oss gjennom å fylle ut skjemaet under. Dersom spørsmålet dreier seg om selve alarmen eller ulike alarmsystemer bør du ta direkte kontakt med et alarmselskap for å få et så godt og konkret svar som mulig.

Kontakt

13 + 5 =

Faq

Hva koster en boligalarm?
Det finnes mange varianter av boligalarmer på markedet og prisen vil derfor variere ut ifra hvilken løsning du går for. Videre varierer prisene mellom ulike boligalarmselskap, noe som gjør det viktig at du sammenligne flere tilbud for å sikre deg en god pris. Det er tross alt liten vits å betale mer enn man må for en boligalarm. Ettersom ulike løsninger har ulik prisklasse, kan det være smart å finne ut hva slags løsning som passer ditt hjem best og deretter innhente pristilbud på denne løsningen.
Kan man få boligalarm uten abonnement?
Det finnes både boligalarm med og uten abonnement, der det er fordeler og ulemper med begge løsningene. Når det er sagt så vil de fleste få mest nytte ut av en boligalarm med abonnement, samt at dette er som regel den løsningen som gir redusert forsikringspremie når det gjelder husforsikring og innboforsikring.

Finn den beste husalarmen

Ved å få tilbud fra flere alarmselskaper, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!